RENEXPO® WATER & ENERGY

RENEXPO najveći internacionalni sajam i konferencijski program u regionu o održivom energetskom razvoju, energetskoj efikasnosti, zaštiti životne sredine, upravljanju vodama i otpadom i e-mobilnosti održan je po šesti put u Beogradu od 24 – 25. aprila.

Sajam je ove godine okupio preko 800 eksperata, učesnika konferencije iz Srbije, regiona i Evrope koji su razmenili mišljenja, znanja i informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima, inovacijama i rešenjima za održivi razvoj u oblasti energetike i životne sredine.

U programskom delu manifestacije, tokom dva dana održano je nekoliko značajnih konferencija koje su kroz predavanja, analize i prezentacije vodećih konsultanata, predstavnika državnih institucija, lokalnih samouprava, udruženja i asocijacija, javno-komunalnih preduzeća  i biznis sektora nastojala da pronađu rešenja za neke od najčešćih problema sa kojima se investitori suočavaju, ali i da identifikuju postojeće prilike za nove projekte  i investicije.

RENEXPO predstavlja rešenja za proizvodnju toplotne i električne energije koristeći biomasu, biogasne resurse, tehničke i ekonomske hidropotencijale kao i značaj realizacije projekata koji omogućavaju racionalnu potrošnju energije u građevinarstvu, industrijii javnoj rasveti. Upravljanje vodom i otpodnom vodom kao i Energija iz otpada neke su od fokus tema proteklog sajma. RENEXPO je prepoznat kao visoko kvalitetna evropska energetska platforma strukturirana kao najvažniji sastanak industrije  ovih vrsta.

Ovogodišnji RENEXPO okupio je oko 120 izlagača i preko 2.500 posetilaca.

renexpo-belgrade.com

Share

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *