Kontrola grejanja putem aplikacije

Većina postojećih kuća ima potencijal da ostvari značajne uštede energije, pobolјšanjem sistema grejanja i optimizacijom kontrole rada grejanja. Kada je u pitanju nova gradnja, važno je da su kuće, već u fazi projektovanja, opremlјene visokoefikasnom opremom, koja može osigurati najmanju moguću potrošnju energije, u kombinaciji sa visokim nivoom udobnosti za vlasnike.

Jedan od proizvođača koji nudi opremu za grejanje visokih performansi, jeste danska kompanija Danfoss. Prisutana na srpskom tržištu duže od dve decenije, Danfoss nudi zanimljiva rešenja i proizvode: radijatorske termostate, hidrauličko ili električno podno grejanje, toplotne pumpe, pametna rešenja za grejanje, koja omogućavaju kontrolu pojedinačnih prostorija a vlasnici kuća mogu iskusiti značajnu uštedu energije, emisija i troškova, i kada dolazi do novih projekata i renoviranja.

Sobnu temperaturu u svojoj kući ili stanu od sada možete kontrolisati putem aplikacije na pametnom telefonu. Svi proizvodi se međusobno usklađuju a Danfoss daje potpunu kontroalu nad grejanjem, bilo da se radi o radijatorima ili podnom grejanju.

Više informacija na Danfoss Srbija

Share

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *