Solarna energija

Sunčeva energija usmerena je ka budućnosti. Solarnim sistemom možete pružiti svoj doprinos zaštiti od klimatskih promena i smanjiti utrošak energije, bez da se odreknete udobnosti. Moderni solarni sistemi efikasno pretvaraju sunčevu energiju u toplotu grejanja i tople vode – i to ne samo dok sija sunce.

Solarna rešenja transformišu besplatnu energiju dobijenu od Sunca u grejanje i zagrevanje tople potrošne vode. Na ovaj način značajno se smanjuju troškovi za energiju i zagađenje okoline. Jedno od rešenja mogao bi biti – Bosch solarni sistem, koji štedi do 60% energije potrebne za zagrevanje tople potrošne vode i 30% energije za grejanje. U letnjem periodu i periodu dobre osunčanosti Bosch solarni sistem će obezbeđivati i do 100% vaših potreba za toplom potrošnom vodom. Preko 100 godina iskustva na tržištu, inovacije i kvalitet nude rešenje za vas.

Solarni kolektori i sam solarni sistem moraju biti izrađeni od najkvalitetnijih komponenti – kolektori su izloženi niskim spoljnim temperaturama, a leti se zagrevaju na preko 200 stepeni, izloženi su kiši, snegu, gradu, a treba da traju barem 15 do 20 godina ! Imajući u vidu da je period isplativosti 3 do 7 godina (u zavisnosti od tipa objekta), od izuzetne je važnosti za investitora da odabere pouzdan I kvalitetan solarni sistem, koji će sebe isplatiti I doneti dugotrajni benefit vlasniku.

Imajući sve to vidu, BOSCH je pripremio liniju kolektora izuzetnh performansi,kao i setove opreme koji obuhvataju sve što je potrebni za izvođenje jendog solarnog sitema.

Share

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *