Električni bicikl studenata ETF-a najbolji u svetu

Tim Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu pobedio je na međunarodnom studentskom takmičenju IFEC održanom u Medisonu u SAD, a električni bicikl, koji su projektovali srpski studenti izabran je za najbolji.

IFEC je međunarodno studentsko takmičenje u inovacijama, čuvanju i efikasnoj upotrebi električne energije. Učesnici takmičenja imali su zadatak da projektuju električni bicikl, a ocenjivali su se dizajn, dinamika i sama vožnja na trkačkoj stazi, piše Brainz TV.
U uži izbor ušlo je 10 timova, a studenti ETF-a izborili su se za pobedničko mesto u konkurenciji sa studentima iz Delhija, Štutgarta, Virdžinije, Jute, Hanovera…
Pobednički tim sačinjavaju Filip Cvejić – lider tima, Ružica Cvetanović – tim hardver, Lazar Nikolovski – tim hardver, Miodrag Joksimović – tim softver, Emir Kačapor – tim softver, Luka Knežević – PCB tim, Jovanka Cakić – PCB tim, Miloš Jankov – PCB tim, Nevena Paramentić – marketinški tim, Nikola Branković – marketinški tim, Nevena Bugarčić – marketinški tim, Miloš Milešević – finansije i računovođstvo, Kristina Radović – finansije i računovođstvo I Silvester Forgo – finansije i računovođstvo, piše Brainz.
Share

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *