Novosadski sajam – Dani energetike i investicija

Međunarodni dani energetike i investicija biće održani na Novosadskom sajmu 26. i 27. februara.

Najveći forum za inostrane i domaće projekte Novosadski sajam organizuje u saradnji sa Pokrajinskim sekreterijatom za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, a partner je RES fondacija.

Dani energetike i investicija će dati odgovore na mnoga važna pitanja koja se tiču nas, naše dece i dece naše dece.

Dani enrgetike i investicija

Međunarodni dani energetike i investicija biće održani na Novosadskom sajmu 26. i 27. februara.Najveći forum za inostrane i domaće projekte Novosadski sajam organizuje u saradnji sa Pokrajinskim sekreterijatom za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, a partner je RES fondacija.Dani energetike i investicija će dati odgovore na mnoga važna pitanja koja se tiču nas, naše dece i dece naše dece.Kako da proizvedemo onoliko energije koliko nam treba, onda kada nam treba, tamo gde nam treba, saznajte na 9. međunarodnim danima energetike i investicija.📍Novosadski sajam📆 26 – 27. februar 2020.Više detalja o programu i prijavi možete pogledati na sledećem linku 👉 https://buff.ly/2trIAoOVidimo se! 👋#novosadskisajam #novisad #sajamenergetike

Posted by Novosadski sajam on Среда, 12. фебруар 2020.

 

Kako da proizvedemo onoliko energije koliko nam treba, onda kada nam treba, tamo gde nam treba, saznajte na 9. međunarodnim danima energetike i investicija.
📍Novosadski sajam
📆 26 – 27. februar 2020.

Više detalja o programu i prijavi možete pogledati na sledećem linku 👉 https://buff.ly/2trIAoO

Vidimo se! 👋

#novosadskisajam #novisad #sajamenergetike

 – na lokaciji Novosadski sajam.

Share

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *